Category: Kontakt

Afrim Gashi vizitoi degën e Likovës

Afrim Gashi vizitoi degën e Likovës

Sot, në selinë e degës së Likovës, kryetari Afrim Gashi, i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, Bekim Sali dhe Sekretari Organizativ, Mubekir Palloshi, e kanë vizituar degën e Likovës, ku u mirëpritën nga kryetari i d ...

Close