Category: Fotografit

Glauk Konjufca e priti Afrim Gashin

Glauk Konjufca e priti Afrim Gashin

Sot një delegacion i partisë AlternAtivA, i prirë nga kryetari Afrim Gashi, ndërsa pjesë e të cilit ishin edhe nënkryetarja Safije Sadiki Shaini, Sekretari i Përgjithshëm, Bekim Sali, dhe Sekretari për Marrëdhënie me Pub ...

Close