Wednesday, May 12, 2021
  • sq
  • en
  • mk

Kryetari i Parlamentit të Turqisë priti në vizitë Afrim Gashin

Kryetari i Parlamentit të Turqisë, Prof. Dr. Mustafa Shentop, në një atmosferë vëllazërore e priti në vizitë zyrtare,...

AlternAtivA: Qytetarët presin mirëqenie e jo ide cinike folklorike

Shënimi i përvjetorit të 18-të, duke shpikur ide me dizajn të bukur, por në esencë të zbrazëta për...

Zejd Rexhepi nga Alternativa takohet me Zëvendesministrin e Kulturës dhe Turizmit të Turqisë, z....

Deputeti i Alternativës, Skender Rexhepi - Zejdi, sot ka realizuar takim me Zëvendesministrin e Kulturës dhe Turizmit të Turqisë, z. Dr. Serdar Çam. “Në saje...

Afrim Gashi takohet me ambasadorin bullgar, Angel Angelov

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, sot ka realizuar takim me Ambasadorin e Bullgarisë në vend, Angel Angelov.

Afrim Gashi takohet me përfaqësuesit e Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri – Perëndimore

Kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga anëtari i Kryesisë Qendrore, Driton Sulejmani, dhe shefi i kabinetit,...

Akademia Politike ALTERNATIVA: Ta shpëtojmë vitin shkollor (Raport nga anketa e realizuar me...

Në kohën e problemit të madh që shfaqet me organizimin e procesit mësimor, Akademia Politike ALTERNATIVA ka realizuar një anketë me pyetje që trajtojnë...

Kandidati për deputet në zonën 6 zgjedhore nga koalicioni AAA – ASH, Hysni Ismaili,...

Kandidati për deputet nga zona e 6-të zgjedhore i koalicionit AlternAtivA & Aleanca për Shqiptarët, Hysni Ismaili, pas...

Alternativa: Urime 111-vjetori Alfabetit dhe 5-vjetori i përfaqësimit autentik Alternativ

Sot, në këtë ditë të madhe të gjuhës shqipe dhe të shkronjave shqipe, pra në Ditën e Alfabetit Shqip, Alternativa...

Kandidati për deputet në zonën 1 zgjedhore i koalicionit AAA – ASH, Skender Rexhepi...

Dje, bartësi i zonës 1 zgjedhore nga koalicioni Alternativa - Aleanca për Shqiptarët, Skender Rexhepi - Zejdi, fushatën...

Alternativa: Drejtësia selektive detyrimisht prodhon shtet të padrejtë -(VIDEO)

Këto ditë, kur në opinion po zhvillohet debati rreth krimit të organizuar dhe korrupsionit në institucionet e drejtësisë,...

Populare