Wednesday, May 12, 2021
  • sq
  • en
  • mk

Alternativa: Drejtësia selektive detyrimisht prodhon shtet të padrejtë -(VIDEO)

Këto ditë, kur në opinion po zhvillohet debati rreth krimit të organizuar dhe korrupsionit në institucionet e drejtësisë,...

Afrim Gashi u takua me Lulzim Bashën

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, sot në selinë e Partisë Demokratike në Tiranë është pritur nga kryetari i PD-së, Lulzim...

Delegacioni i Alternativës këndoi Fatiha te varri i Muhsin Jazëxhëogllu-t

Gjatë qëndrimit në Ankara, delegacioni i Alternativës, në përbërje Afrim Gashi – kryetar, Hysni Ismaili – ministër i...

Kryetari Gashi uron rizgjedhjen e Isa Mustafës në krye të LDK-së

Zgjedhjet e brendshme që u mbajtën sot në Kuvendin e IX Zgjedhor të Lidhjes Demokratike të Kosovës, me vota unanime rizgjodhën përsëri...

Delegacioni i Alternativës takon këshilltarin shkupjan të Presidentit Rexhep Tayyip Erdoğan

Delegacioni i Alternativës, i kryesuar nga kryetari Afrim Gashi, gjatë vizitës zyrtare në Ankara realizoi takim edhe me këshilltarin...

Afrim Gashi e viziton varrin e Sami Frashërit

Gjatë qëndrimit në Turqi, sot kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, e vizitoi edhe varrin e rilindësit të madh shqiptar, Sami Frashëri, që gjendet në...

Delegacioni i Alternativës e viziton Shtëpinë Muze të Mehmet Akif Ersojit (Pejanit)

Gjatë qëndrimit disaditor në Ankara, delegacioni i Alternativës, i udhëhequr nga kryetari Afrim Gashi, ku merr pjesë edhe Hysni...

Kryetari i Parlamentit të Turqisë priti në vizitë Afrim Gashin

Kryetari i Parlamentit të Turqisë, Prof. Dr. Mustafa Shentop, në një atmosferë vëllazërore e priti në vizitë zyrtare,...

Ministri Hysni Ismaili takon kryetarin e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA)

Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili, gjatë vizitës së tij të parë zyrtare, që këto ditë po realizohet në...

Afrim Gashi e takoi Zëdhënësin e Presidentit Erdoğan

Sot kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, e takoi Zëdhënësin e Presidencës së Republikës së Turqisë, ambasadorin Ibrahim Kallën,...

Populare