Wednesday, May 12, 2021
  • sq
  • en
  • mk

Alternativa: Në zyrat tona u takuam me ASH-në për harmonizimin e programit zgjedhor

Sonte në selinë e Alternativës u zhvillua takimi i dytë mes grupeve të punës të koalicionit AlternAtivA & Aleanca për Shqiptarët. Sonte...

AlternAtivA dënon ashpër sulmin ndaj anëtarit të Lëvizjes Anti-Bixhoz

Në këto momente kur Republika e Maqedonisë së Veriut, po ballafaqohet me krizë pandemie, dhe kur tashmë vendi...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me partnerët e koalicionit ka vizituar...

AlternAtivA: Zaevi ka blerë vaksina vetëm për partinë e tij dhe filialet e saj

Pas informacioneve zyrtare se Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, përkatësisht Ministria e Shëndetësisë, ka siguruar vaksina për rreth 3000 qytetarë, të cilat...

Koalicioni Alternativa – Aleanca për Shqiptarët: Qeveria – e paaftë të sigurojë vaksina për...

Tanimë kur të gjithë vendet e rajonit vazhdojnë me imunizimin e qytetarëve me vaksina kundër Covid 19 dhe mburren me shifra konkrete për vaksinime...

“Vatra jonë” – Alternativa sonte ishte në Butel të Shkupit

Fushata sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes "Vatra jonë - Alternativa jonë", e partisë së Afrim Gashit "Alternativa", sonte...

Deputeti i AlternAtivA-s Rexhep Memedi takohet me deputeten e Kuvendit të Shqipërisë, znj. Mimi...

Në cilësinë e anëtarit të grupit të miqësisë mes Parlamentit të Maqedonisë së Veriut dhe Parlamentit të Shqipërisë,...

“Vatra jonë” e Alternativës sonte realizoi takim me banorët e Reçicës së Madhe të...

AlternAtiva e Afrim Gashit, në saje të platformës " Vatra jonë - Alternativa jonë", sonte ka vazhduar me takimet e...

AlternAtivA: Propozojmë masa në favor të qytetarëve

Subjekti politik AlternAtivA po i përcjell me kujdes zhvillimet politike dhe masat që ndërmerren për tejkalimin e krizës që është...

Afrim Gashi takohet me lubotenasit: Më 15 korrik vjen ndryshimi – Luboteni vatra shqiptare...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot ka vazhduar me takime intenzive ku pas takimit me banorët e komunës...

Populare