Thursday, April 22, 2021
  • sq
  • en
  • mk

Arian Hakiki u zgjodh kryetar i Alternativës në degën e Tearcës

Sonte, në mënyrë solemne, pranë kuvendarëve themelues dhe përfaqësuesve të Alternativës, u themelua dega Tearcës, ku në mënyrë unanime, për kryetar dege u zgjodh...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, u takua me Ambasadoren Gjermane në Shkup, znj. Anke...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga deputetja Safije Sadiki – Shaini, sot e kanë pritur në takim Ambasadoren e Gjermanisë në Shkup,...

Koalicionit Alternativa dhe Aleanca për Shqiptarët – Forumet rinore: Në vend të dy...

Pas publikimit, nga Ministria e Kulturës, të rezultateve të programit nacional për kulturë për vitin 2021, ku ministrja Irena Stefkovska dëshmoi me shifra e...

Alternativa: Të ndërpriten parregullsitë dhe manipulimi me regjistrimin e mërgatës

Në bazë të informacioneve nga mërgimtarë të shumtë, të cilët kanë tentuar gjatë ditës së sotme të regjistrohen online, ata po përballen me vështirësi...

Afrim Gashi u takua me Shefin e Misionit të OSBE-së në Shkup, z. Clemens...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga anëtari i Kuvendit Qendror të partisë, Fatmir Ejupi, sot kanë realizuar me Shefin e Misionit të...

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, u takua me drejtorin e Institutit “Konrad Adenauer Stiftung”...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga nënkryetari partisë, Admirim Aliti, sot kanë realizuar takim me drejtorin e fondacionit gjerman “Konrad Adenauer Stiftung”...

Koalicioni AlternAtivA dhe Aleanca për Shqiptarët: Kultura shqiptare e poshtëruar nga Ministria e Kulturës

Pas shpalljes së rezultateve të programit nacional vjetor të Ministrisë së Kulturës, nga konkursi i fundit për financim të projekteve nga sfera e kulturës,...

Претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, оствари средба со италијанскиот амбасадор во Скопје, г. Андреа...

Претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, придружуван од пратеничката Сафије Садики – Шаини, денес оствари средба со италијанскиот амбасадор во Скопје, Неговата Екселенција, г. Андреа...

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, u takua me Ambasadorin italian në Shkup, z. Andrea...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga deputetja Safije Sadiki – Shaini, sot kanë realizuar takim me Ambasadorin e Italisë në Shkup, Shkëlqesinë...

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët & AlternAtivA: Kemi ngritur interpelancë ndaj ministrit të Punëve të...

Të nderuar qytetarë, të nderuar përfaqësues të mediave, Ne – deputetët e koalicionit Aleanca për Shqiptarët & AlternAtivA – jemi sot këtu që të...

Populare