Wednesday, May 12, 2021
  • sq
  • en
  • mk

Koordinatori i GP të koalicionit Alternativa – ASH, Skender Rexhepi – Zejdi dje u...

Koordinatori i Grupit Parlamentar të koalicionit AlternAtivA - ASH, Skender Rexhepi - Zejdi, dje ka realizuar takim me Shefin e Delegacionit për BE në...

AlternAtivA: Përfunduan reformat – u zgjodhën nënkryetarët, Sekretari i Përgjithshëm dhe sekretarët e sekretariateve...

Sonte, në një mbledhje konstruktive – në përfundim të procesit të reformave në parti – u zgjodhën edhe nënkryetarët, Sekretari i Përgjithshëm dhe sekretarët...

Populare