Wednesday, May 12, 2021
  • sq
  • en
  • mk

“Vatra jonë” e Alternativës sonte realizoi takim me banorët e lagjes “Teteks 2” të...

AlternAtiva e Afrim Gashit, në saje të platformës " Vatra jonë - Alternativa jonë", sonte ka vazhduar me...

Alternativa – Dega Tetovë: Tetovarët nuk meritojnë të helmohen nga pakujdesia e Komunës

Në ditët kur parametrat e ajrit tregojnë se Tetova përsëri bëhet zonë e rrezikshme për të jetuar, kjo për shkak...

Afrim Gashi: Urime 8 Marsin!

Dita Ndërkombëtare e Gruas – 8 Marsi, përveçse një kremte për të shprehur mirënjohje dhe falënderim ndaj grave, është edhe një rikujtim...

Skender Rexhepi – Zejdi vazhdon aktivitet në terren: Çairit do i’a kthejmë shpresën –...

Kandidati për deputet nga koalicioni Alternativa - ASH, bartësi i njësisë zgjedhore 1, Skender Rexhepi - Zejdi, sot...

Afrim Gashi ishte pjesë e panelit “Ndërtimi i urave në Ballkanin Perëndimor në...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot - nëpërmjet platformës online - ka qenë pjesë e panelit "Ndërtimi i urave në Ballkanin Perëndimor në rrugën...

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët & Alternativa: U promovua fushata dhe platforma “shtetesia.mk”

Sot koalicioni Aleanca për Shqiptarët & Alternativa në Shkup, e promovoi fushatën dhe platformën “shetetesia.mk”. Kjo platformë, në emër të koalicionit, u prezantua nga Bashkim...

AlternAtivA: Urgjentisht të vaksinohen regjistruesit

Pasi që edhe publikisht drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski, pranoi që katër instruktorë janë të infektuar me Covid 19, kjo i...

Alternativa – Dega Tetovë: E mbështesim iniciativën që Mali Sharr të shpallet park nacional

Alternativa – Dega Tetovë e mbështet iniciativën që Malit Sharr të shpallet park nacional dhe me këtë rast sugjeron që...

Alternativa – Dega e Tetovës Do të jemi gjithmonë në shërbim të qytetarëve

Pas reagimit të bërë nga Alternativa për problemin e rrugëve të pasigurta në Tetovë, Komuna e Tetovës, përfundimisht, i paska nxjerrë në terren ekipet...

“Vatra jonë” e Alternativës sonte realizoi takim me banorët e Sarajit

AlternAtiva e Afrim Gashit, në saje të platformës " Vatra jonë - Alternativa jonë", sonte ka vazhduar me...

Populare