Thursday, April 22, 2021
  • sq
  • en
  • mk

Koalicioni Alternativa dhe Aleanca për Shqiptarët: Edhe sa fëmijë duhet të infektohen që Ministria...

Njoftimi se njëzet fëmijë janë infektuar me Covid Covid-19 dhe të gjithë janë të hospitalizuar në Institutin për Sëmundje të Mushkërive tek Fëmijët -–...

Koalicioni Alternativa dhe Aleanca për Shqiptarët: Korrupsioni dhe jotransaparenca në furnizimet publike me përmasa...

Raporti nga monitoringu i furnizimeve publike i Qendrës për Komunikime Civile edhe një herë e ngre alarmin për jotransparencën dhe korrupsionin e lartë, të...

Koalicioni Alternativa dhe Aleanca për Shqiptarët: I dënojmë kërcënimet e mjekut të papërgjegjshëm, Arben...

Jemi të njoftuar me rastin skandaloz ku një i ashtuquajtur mjek në spitalin e Tetovës, Arben Esati, ka marrë aq guxim, saqë ka kërcënuar...

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët & AlternAtivA: Cili ishte motivacioni i mirënjohjes së “tigrave” për...

Dje, kur njësiti policor “Tigrat” shënoi 40-vjetorin e themelimit, çuditërisht në të u ndanë mirënjohje edhe për dy shqiptarë: zv./kryeministrin, Artan Grubi, dhe zv./ministrin...

AlternAtivA: Të prolongohet afati i dorëzimit të llogarive përfundimtare deri më 31 mars

Këto ditë në adresën e Alternativës kanë arritur kërkesa të shumta të kompanive dhe asociacioneve të kontabilistëve, të cilët janë të prekur nga virusi...

ASH-AAA: Përgjigje ndaj planit ,,Evropa në shtëpi” të promovuar nga Kryeministri Zaev

Përgjigje ndaj Kryeministrit Zaev Promovimi i planit ,,Evropa në shtëpi" është një tallje e radhës e Kryeministrit Zaev me qytetarët. Të gjendesh në rang-listë më...

Koalicioni Alternativa dhe Aleanca për Shqiptarët: Izolimi nuk mbulon mungesën e imunizimit

Siç morëm vesh nga mediat, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, me rekomandim të Komisionit për Sëmundje Infektive, në mbledhjen e sotme mori...

Koalicioni Alternativa – Aleanca për Shqiptarët: Qeveria – e paaftë të sigurojë vaksina për...

Tanimë kur të gjithë vendet e rajonit vazhdojnë me imunizimin e qytetarëve me vaksina kundër Covid 19 dhe mburren me shifra konkrete për vaksinime...

Faton Selami u zgjodh kryetar i Alternativës në degën e Tetovës

Sonte, në mënyrë solemne, pranë kuvendarëve themelues dhe përfaqësuesve të Alternativës, u themelua dega e Tetovës, ku në mënyrë unanime, për kryetar dege u...

AlternAtivA: Me borxhin 700 milionë euro Qeveria e rrit faturën e qytetarëve

Pas njoftimit se Qeveria e Maqedonisë së Veriut hyri në borxh të ri për 700 milionë euro, AlternAtivA shpreh shqetësimin e saj se borxh...

Populare