Thursday, April 22, 2021
  • sq
  • en
  • mk

Afrim Gashi nderohet në Amerikë

Gjatë qëndrimit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kryetari i Alternativës Afrim Gashi është pritur edhe nga kryetari...

AlternAtivA: Të mos vendoset orë policore për Bajram

Duke u gjendur në vigjilje të festës së madhe të Bajramit të Madh, duke e parë se piku...

Afrim Gashi u takua me ish-këshilltarin e ish-Presidentit Amerikan Clinton, z. Jens Mueller

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot në selinë qendrore të partisë, priti në takim ish-këshilltarin e ish-Presidentit Amerikan Bill Clinton, z. Jens...

Urimi i kryetarit të Alternativës, Afrim Gashi, me rastin e festës së Fitër Bajramit

https://www.facebook.com/alternativamkal/videos/425510611332830/

Takime intensive të kryetarit të Forumit Rinor të AlternAtivA-s, Afan Elezi

Alternativa e Afrim Gashit vazhdon me takimet e saja intensive në teren. Kohëve të fundit Forumi Rinor –...

Afrim Gashi zbretë në Kumanovë – bashkëbisedon me banorët e Çerkezit, merr pjesë në...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, pas takimeve dhe marshit elektoral në Tetovë, hapjes së Shtabit Komunal në Studeniçan,...

Afrim Gashi pas bisedës me bashkëvendasit e tij në Hasanbeg, realizoi takim me banorët...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, pas takimit dhe marshit elektoral që realizoi me bashkëvendasit e tij në Hasanbeg,...

Sonte u themelua Forumi Rinor i degës së AlternAtivA – Kumanovës

Sonte, në mënyrë solemne dhe para kuvendarëve të Kumanovës, u...

Afrim Gashi: Turqia është partneri dhe dora e fuqishme e marrëdhënieve miqësore

"29 Tetori është Dita e Shpalljes së Pavarësisë së shtetit mik turk. Me këtë rast, uroj që kjo festë ta gjejë Turqinë në sukses, paqe...

Afrim Gashi u takua me Ambasadorin Francez në Shkup, z. Kristian Timonie

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, Skender Rexhepi-Zejdi, sot kanë realizuar takim me ambasadorin francez...

Populare