Thursday, April 22, 2021
  • sq
  • en
  • mk
Home Kryesore

Kryesore

Postet Kryesore

Alternativa: Gashi e takoi ambasadorin e Italisë në Shkup

Alternativa: Gashi e takoi ambasadorin e Italisë në Shkup Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, ishte në vizitë në Ambasadën...

Kryetari Afrim Gashi takohet me nënkryetarin e Parlamentit të Malit të Zi, Genci Nimanbegu.

Kënaqësi e veçantë në Asamblenë Parlamentare të NATO-s në Londër, ishte takimi me bashkëkombasin tim, nënkryetarin e Parlamentit të Malit të Zi,...

Alternativa – Dega Tetovë: Kërkojmë zgjidhje të problemit të trotuareve

Alternativa – Dega Tetovë konstaton se banorët e Qytetit të Tetovës, në mënyrë permanente, kanë probleme me trotuaret e shkatërruara,...

“Vatra jonë” e Alternativës sonte realizoi takim me banorët e Hasanbegut

AlternAtiva e Afrim Gashit, në saje të platformës " Vatra jonë - Alternativa jonë", sonte ka vazhduar...

Afrim Gashi: Urime Kosovë 12 vjetorin e pavarësisë!

Ne, udhëheqësit e popullit tonë, të zgjedhur në mënyrë demokratike, nëpërmjet kësaj Deklarate shpallim Kosovën shtet të pavarur dhe sovran…., me këtë...

AlternAtivA: Qytetarët presin mirëqenie e jo ide cinike folklorike

Shënimi i përvjetorit të 18-të, duke shpikur ide me dizajn të bukur, por në esencë të zbrazëta për...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicioni "Tash është koha", Skender Rexhepi - Zejdi, vizitoi lagjet e Çairit: "Duqanxhik", "Çairçanja" dhe bashkëbisedoi...

AlternAtivA: Drejtori i “Hekurudhave të Maqedonisë” nga Dvizhenje Besa i përjashton 21 shqiptarë

Këto ditë, kur ndërmarrja “Hekurudhat e Maqedonisë – Transporti” i ka përzënë shqiptarët nga puna, sot jemi këtu që të shpjegojmë për opinionin...

AlternAtivA: Me borxhin 700 milionë euro Qeveria e rrit faturën e qytetarëve

Pas njoftimit se Qeveria e Maqedonisë së Veriut hyri në borxh të ri për 700 milionë euro, AlternAtivA shpreh shqetësimin e saj se borxh...

Alternativa: Presim datë për fillimin e bisedimeve me Brukselin

Dje (16.10.2019) kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, u takua me zëvendësambasadorin e ri të ri të Misionit të BE-së në...

Populare