Friday, April 23, 2021
  • sq
  • en
  • mk
Home Kryesore

Kryesore

Postet Kryesore

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët & AlternAtivA: Korrupsioni i lulëzon nëpër institucionet e pushtetit

Ky pushtet prodhon më shumë skandale të korrupsionit seç mund t’i ndjekë opozita dhe opinioni i përgjithshëm. Kështu derisa ende nuk kanë përfunduar komentet...

Koalicioni AlternAtivA dhe Aleanca për Shqiptarët: Paaftësia e Qeverisë për të siguruar vaksina po...

Opinioni në Maqedoninë e Veriut për çdo ditë është dëshmitar i vazhdimit pa fund të paaftësisë së Qeverisë për të siguruar vaksina për qytetarët....

Forumet rinore të koalicionit Aleanca për Shqiptarët & AlternAtivA: Dr. Iliri Demiri dhe Dr....

Para disa ditëve Shoqatave e Mjekëve të Maqedonisë i ndau disa mirënjohje dhe falënderime ndaj mjekëve që, sipas tyre, janë më meritorët në luftën...

AlternAtivA Dega Tetovë: Vazhdon keqmenaxhimi në Komunën e Tetovës

Komuna e Tetovës, me në krye Teuta Arifin, vitin 2020 e ka përmbyllur me humbje shtesë prej 2 milionë eurove. Këtë gjendje e bën...

AlternAtivA: Përfunduan reformat – u zgjodhën nënkryetarët, Sekretari i Përgjithshëm dhe sekretarët e sekretariateve...

Sonte, në një mbledhje konstruktive – në përfundim të procesit të reformave në parti – u zgjodhën edhe nënkryetarët, Sekretari i Përgjithshëm dhe sekretarët...

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët & AlternAtivA: Shqiptarët nuk janë as përqindje e as pjesë,...

Pasi që shumica parlamentare, së bashku me opozitën maqedonase, dje u bashkuan për ta bërë veprën antiligjore të shtyrjes së regjistrimit të popullsisë dhe...

Kryetari Gashi zhvilloi takim virtual me Ambasadoren e SHBA-ve në Shkup, znj. Kate Marie...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, së bashku me kryetarin e Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, sot kanë realizuar takim virtual me Ambasadoren e Shteteve...

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët & AlternAtivA: Anulimi i regjistrimit është frikë nga numri i...

BDI, që shtiret si përfaqësues i shqiptarëve në Qeveri, sot edhe njëherë e nënçmoi elektoratin e vetë dhe të gjithë shqiptarët. Zoran Zaev vetë...

AlternAtivA: Urgjentisht të vaksinohen regjistruesit

Pasi që edhe publikisht drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski, pranoi që katër instruktorë janë të infektuar me Covid 19, kjo i...

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët & AlternAtivA: Ministra Stefkovska – identiteti i mashtrimit të kulturës...

Ka plot një muaj që ministrja e Kulturës, Irena Stefoska, e ka humbur rrugën në oborrin e saj. Kjo, pos tjerash, shihet edhe nga...

Populare