Sunday, November 29, 2020
  • sq
  • en
  • mk

AlternAtivA – Forumi i Gruas Tetovë: Shpifjet nuk e lëkundin rrugën tonë

Pas botimit të disa spekulimeve dhe shpifjeve kundrejt eksponentëve të lartë të Alternativës, si dhe Forumit të Gruas të Alternativës në Tetovë, dëshirojmë ta...

AlternAtivA: Qeveria ka dështuar, por faturën po e paguajnë qytetarët me shëndetin e tyre

Të shqetësuar për realitetin aktual shumë të rëndë me shëndetin publik në vendin tonë dhe për të nesërmen shëndetësore të qytetarëve tanë, AlternAtivA dëshiron...

Video mesazhi i Afrim Gashit në Ditën e Alfabetit: Zyrtarizimi i Gjuhës Shqipe mbetet...

  “Festa e Alfabetit, që është kulminacioni i Rilindjes Kombëtare Shqiptare, gjithnjë vjen për të na e kujtuar se identiteti ynë kombëtar është ngritur mbi...

AlternAtivA: Jemi KUNDËR legalizimit të mariuhanës

Pas njoftimit të Kryeministrit se dëshiron të bëjë legalizimin e mariuhanës dhe, sipas tij, vendosjen e saj në korniza ligjore, gjoja në emër të...

Afrim Gashi mori pjesë në hapjen solemne të Konsullatës së Përgjithshme të Republikës së...

Sot, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, ishte pjesëmarrës në hapjen solemne të Konsullatës së Përgjithshme të Republikës së Kosovës në Strugë. Ky rast, mes tjerash,...

Afrim Gashi bashkësedoi me Ambasadoren e Britanisë së Madhe në vend, znj. Rachel Golloway

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot nëpërmjet platformës online, ka zhvilluar bisedë me ambasadoren e Britanisë së Madhe në vend, Shkëlqesisë së saj, znj....

Afrim Gashi uron kryetarin e ri të BFI-së: Urojmë që BFI të jetë në...

Përzgjedhja e kryetarit të ri të Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut shpresojmë që të jetë në dobi të harmonisë fetare në vend....

Afrim Gashi u takua me Shefin e Delegacionit për BE në Shkup, z. David...

Sot, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga deputetët Hysni Ismaili dhe Safije Sadiki - Shaini, kanë realizuar takim me Shefin e Delegacionit...

ALTERNATIVA: Ministria e Arsimit t’i ndihmojë familjet me pajisje të TIK-ut dhe t’i rrisë...

  Gjendja e jashtëzakonshme, e krijuar si pasojë e korona-virusit Covid 19, ka bërë që shumica e institucioneve edukativo-arsimore veprimtarinë edukativo-arsimore ta zhvillojnë nga shtëpia...

AlternAtivA: Kryetari Afrim Gashi – pjesëmarrës në panelin e organizuar nga “Konrad Adenauer Stiftung”

Sot (më 6 nëntor) kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, mori pjesë në panelin e organizuar nga fondacioni “Konrad Adenauer Stiftung” me temë “Partitë popullore...

Populare