Zejd Rexhepi nga Alternativa takohet me Zëvendesministrin e Kulturës dhe Turizmit të Turqisë, z. Dr. Serdar Çam

Deputeti i Alternativës, Skender Rexhepi – Zejdi, sot ka realizuar takim me Zëvendesministrin e Kulturës dhe Turizmit të Turqisë, z. Dr. Serdar Çam.
“Në saje të vizitës në Ankara, sot kisha nderin të takohem me zëvendës ministrin e Kulturës dhe turizmit në R. e Turqisë, z. Dr. Serdar Çam, i cili njëkohësisht është edhe përgjegjës për punën e TIKA-së, YTB-së si dhe Institutit “Junus Emre”.
Në kuadër të aktiviteteve kulturore, zv. ministrin e njoftova për punën dhe aktivitetet e përkrahura nga ministria e Kulturës së Maqedonisë së Veriut në kohën e qeverisjes nga kuadrot e partisë “Alternativa”, si dhe biseduam për mundësitë dhe hapat e bashkëpunimit të ndërsjellë në sferën e zhvillimeve kulturore”, ka shkruar deputeti i AlternAtivA-s, Skender Rexhepi Zejdi.