FR – AlternAtivA shpërndanë flamuj kombëtar në periferitë shqiptare

Sipas një tradite, sot Forumi Rinor i partisë së Afrim Gashit “AlternAtivA”, në shenjë të Ditës së Flamurit – 28 Nëntor, ka realizuar aksionin e shpërndarjes së flamujve kombëtar në fshatrat shqiptare të Krushevës, ku u vizituan edhe banorët e fshatit Presil.
Me këtë aksion, rinistët e Alternativës vizituan fshatrat shqiptare të Krushevës, ku në bashkëbisedim me banorët e kësaj ane u fol edhe mbi rëndësinë e Flamurit dhe 28 Nëntorin si datë sensibilizuese mbarëshqiptare në të gjitha trojet shqiptare.
Vlen të theksohet se kjo traditë e vizitës së fshatrave në periferitë shqiptare, realizohet tash e 6 vite (që nga themelimi i partisë më nëntor 2014) nga rinistët e Afrim Gashit.