Afrim Gashi mori pjesë në hapjen solemne të Konsullatës së Përgjithshme të Republikës së Kosovës në Strugë

Sot, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, ishte pjesëmarrës në hapjen solemne të Konsullatës së Përgjithshme të Republikës së Kosovës në Strugë.
Ky rast, mes tjerash, dëshmon edhe njëherë raportet dhe marrëdhëniet e fuqishme fqinjësore mes Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës.
Ndryshe, përveç Kosovës, ishin edhe shqiptarët e Maqedonisë së Veriut, që u gëzuan mbi këtë lajm të mirë e përgëzues.