Afrim Gashi u takua me Shefin e Delegacionit për BE në Shkup, z. David Geer

Sot, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga deputetët Hysni Ismaili dhe Safije Sadiki – Shaini, kanë realizuar takim me Shefin e Delegacionit për BE në Shkup, z. David Geer.
Gjatë takimit në fjalë, u bisedua mbi procesin euro-atlantik të vendit, procesin e reformave europiane dhe perspektivën e të ardhmes europiane të vendit.
Me këtë rast, ambasadori Geer, falënderoi kryetarin Gashi mbi rolin rolin konstruktiv dhe inkurajues që po zhvillon AlternAtivA, në perspektivën dhe të ardhmen europiane të vendit.