Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha”, Hysni Ismaili sot me aktivistët e koalicionit ishin tek Banja e qytetit të Tetovës

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA – ASH, Hysni Ismaili, sot së bashku me partnerët e koalicionit, kandidatin për deputet nga zona 6, Adnan Nezirin, aktivistët dhe simpatizantët e koalicionit TASH është koha, ishin tek Banja e Tetovës. Gjatë këtij aktiviteti, simpatizantët e koalicionit AAA-ASH realizuan marshin elektoral, me ç’rast ky aktivitet u përmbyllë me shpërndarje të fletushkave dhe bisedës që realizuan kandidatët me banorët e kësaj ane.
Ndryshe, kandidati për deputet nga koalicioni AAA-ASH, ministri aktual i Kulturës, Hysni Ismaili pritet që sonte të merr pjesë në tubimin qendror të koalicionit “TASH është koha” në Kumanovë.

Tash është koha
Rretho numrin 5