Skender Rexhepi – Zejdi merr pjesë në hapjen e Shtabit Komunal të Studeniçanit – bashkëbisedim me banorët e fshatrave Moranë dhe Batincë

Kandidati për deputet nga koalicioni Alternativa – ASH, bartësi i njësisë zgjedhore 1, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me aktivistët dhe simpatizuesit e koalicionit AAA -ASH, mori pjesë në hapjen e Shtabit Komunal Zgjedhor – Studeniçan, si dhe vizitoi shtabet lokale në fshatrat: Moranë dhe Baticë të komunës së Studeniçanit.
Gjatë këtyre takimeve, u diskutua mbi format, mënyrën dhe strategjinë e zhvillimit të fushatës zgjedhore. Aktivizimi, entuziazmi dhe fuqia strukturore është motivi kryesor që koalicioni AlternAtivA – Aleanca për Shqiptarët do t’i jep fund politik të keqes së shqiptarëve, që quhet BDI.
Gjithashtu, në këto takime u fol edhe mbi 6 shtyllat kryesore të programit zgjedhor, me ç’rast u potencua se platforma zgjedhore “Shtet për të gjithë” ka për qëllim barazinë e plotë mes shqiptarëve dhe maqedonasve, si dhe shtetin e së drejtës në vend.

TASHështëkoha

Rretho numrin 5