Zejd Rexhepi viziton aktivistët e koalicionit AAA – ASH në fshatin Rahçe të komunës Saraj

Kandidati për deputet nga koalicioni Alternativa – ASH, bartësi i njësisë zgjedhore 1, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me aktivistët dhe simpatizuesit e koalicionit AAA -ASH, ka realizuar takim të përbashkët në fshatin Rahçe të komunës Saraj.
Në këtë bashkëbisedim u fol mbi frymëm fituese që po mbisundon tek koalicioni AAA – ASH. Ndryshimi po vjen më 15 korrik.

TASHështëkoha

Rretho numrin 5