Skender Rexhepi – Zejdi vazhdon aktivitet në terren: Vizitë lagjeve “Sahat Kulla” & ” Gazibaba” dhe nëndegës “Bajram Shabani” të Çairit

Kandidati për deputet nga koalicioni Alternativa – ASH, bartësi i njësisë zgjedhore 1, Skender Rexhepi – Zejdi, dje së bashku me aktivistët dhe simpatizuesit e koalicionit AAA -ASH, realizuan takim me banorët e lagjeve: “Sahat Kulla” & “Gazibaba” dhe takim me aktivistët e nëndegës “Bajram Shabani” të Çairit.
Gjatë këtyre takimeve, temë e bisedës me banorët e këtyre lagjeve, kanë qenë problemet reale të qytetarëve, varfëria, çështja e infrastrukturës, problemet në arsim, shëndetësi etj.Ne do të angazhohemi në përmirësimin e jetës sociale, ekonomike dhe arsimore të shqiptarëve. Tash është koha për ndryshim”, ka thënë bartësi i njësisë 1 zgjedhore të koalicionit AAA – ASH, Skender Rexhepi – Zejdi.

Tashështëkoha

Rretho numrin 5