Afrim Gashi u takua me ish-këshilltarin e ish-Presidentit Amerikan Clinton, z. Jens Mueller

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot në selinë qendrore të partisë, priti në takim ish-këshilltarin e ish-Presidentit Amerikan Bill Clinton, z. Jens Mueller.

Gjatë takimit, u bisedua për mundësitë dhe kushtet e investimeve të huaja në vend, me ç’rast kryetari Gashi falënderoi ish-këshilltarin amrikan J. Mueller, për rolin dhe kontributin e tij në zhvillimin ekonomik të vendit.