Африм Гаши се сретна со челниците на Стопанската комора Македонија – Турцика (МАТТО)

Денес претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, со делегација се сретна со Стопанската комора на Македонија – Турција (МАТТО).
Претседателот Гаши истакна дека еден од најважните приоритети на неговата партија е економскиот развој, кој постојано ќе се обидува да создаде поволни услови за инвеститорите.
Двете страни се соогласија ваквите состаноци да продолжат и во иднина.