Skender Rexhepi – Zejdi zgjidhet Shef i Shtabit Zgjedhor

Sonte Kuvendi Qendror i Alternativës për Shef Shtabi për zgjedhjet parlamentare të 12 prillit e zgjodhi Sekretarin e Përgjithshëm të AlternAtivA-s, Skender Rexhepi – Zejdi.

Urime dhe na priftë e mbara!