Alternativa themeloi këshillin vendor në Çegran të Gostivarit

Mbrëmë, në prani të Sekretarit të Përgjithshëm të AlternAtivA-s, Skender Rexhepi – Zejdi, u themelua Këshilli Vendor – Çegran në qytetin e Gostivarit.

Në të në mënyrë unanime, para kuvendarëve dhe Këshillit Themelues, për kryetar të Këshillit Vendor u zgjodh Adil Miftari.