Afan Elezi nga Gostivari zgjidhet kryetar i Forumit Rinor të AlternAtivA-s

Çaste më parë, në mënyrë unanime para kuvendarëve të Forumit Rinor të AlternAtivA-s, në Pallatin e Kulturës në Tetovë, kryetar i Forumit Rinor të AlternAtivA-s, u zgjodh aktivisti nga Gostivari, Afan Elezi.
Urime dhe na priftë e mbara në betejat e radhës!

ALTERNATIVËKËRKONRINIA