Sonte u themelua Forumi Rinor i degës së AlternAtivA – Studeniçan

Sonte, në mënyrë solemne dhe para kuvendarëve të Studeniçanut, u themelua Forumi Rinor i degës së AlternAtivA në Studeniçan, ku në mënyrë unanime për kryetar u zgjodh Adnan Islami. Me këtë rast para rinistëve të Studeniçanit fjalë rasti kishin anëtari i Kryesisë Qendrore, Faton Fazliu, kryetari i posazgjedhur i FR – Studeniçan, Adnan Islami dhe Sekretari i Përgjithshëm, Skender Rexhepi -Zejdi.