Sonte u themelua Forumi Rinor i degës së AlternAtivA – Çair

Sonte, në mënyrë solemne dhe para kuvendarëve të Çairit, u themelua Forumi Rinor i degës së AlternAtivA në Çair, ku në mënyrë unanime për kryetar u zgjodh studenti i diplomuar në drejtimin Punë dhe Politik Sociale, Liridon Baftiu. Me këtë rast para rinistëve çairas fjalë rasti kishin anëtaët e Kryesisë Qendrore, Faton Fazliu, Daim Luçi, kryetari i posazgjedhur i FR – Çair, Liridon Baftiu, Sekretari Organizativ njëherazi edhe kryetar i degës Çair, Bekim Sali dhe Sekretari i Përgjithshëm, Skender Rexhepi -Zejdi