Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, takohet me studentët e UEJL-së

Sot kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, ka realizuar takim me një grup studentësh nga Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL).

Takimi i mbajtur me studentët e UEJL-së u realizua në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në këtë takim u bisedua për rolin e rëndësishëm të studentëve, aktivizimin e rinisë intelektuale në politikë dhe proceset arsimore të shqiptarëve në vend.