“Vatra jonë” e Alternativës mbrëmë realizoi takim me banorët e Dizhonit të Çairit

AlternAtiva e Afrim Gashit, në saje të platformës ” Vatra jonë – Alternativa jonë”, mbrëmë ka realizuar takim  me banorët e lagjes “Dizhon” të Çairit.

Në bashkëbisedim me banorët e kësaj ane, u bisedua mbi platformë sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes nga vendi “Vatra jonë” dhe aktualitetin politik në vend.

Në vazhdën e këtyre takimeve, Alternativa si parti e qendrës së djathtë – është promotore e odës dhe vatrës shqiptare.

#VatrajonëAlternativajonë