“Vatra jonë” e Alternativës sonte realizoi takim me banorët e Kamjanit të Bogovinës

AlternAtivA e Afrim Gashit, në kuadër të fushatës “Vatra jonë – AlternAtivA jonë” sonte ka vazhduar me takimet e saj me qytetarët e Kamjanit të Bogovinës. Gjatë bashkëbisedimit që u zhvillua me kamjanasit e Bogonivës, u diskutua mbi platformë sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes nga vendi “Vatra jonë” dhe aktualitetin politik në vend.

Në takimin vëllazëror e miqësor u kujtuan edhe veprat dhe kontributi i jashtëzakonshëm i humanistit të mirënjohur, hoxhës së ndjerë Sead ef. Ajruli.

Në vazhdën e këtyre takimeve, Alternativa  – si parti e qendrës së djathtë – është promotore e odës dhe vatrës shqiptare.

#VatrajonëAlternativajonë