Kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi takohet me kryetaren e Asociacionit të Grave të Partive Popullore Europiane, znj. Doris Pak

Një takim i përzemërt me miken e madhe të shqiptarëve, znj. Doris Pack, kryetare e Asociacionit të Grave të Partive Popullore Europiane.

Me znj. Pack diskutuam për zhvillimet politike, sigurinë dhe stabilitetin e shteteve të Ballkanit, si dhe në veçanti për fuqizimin e rolit të grave në vendimmarrje.