“Vatra jonë” e Alternativës sonte në takim me banorët e lagjes ” Drenovec” të Tetovës

AlternAtiva e Afrim Gashit, në saje të platformës ” Vatra jonë – Alternativa jonë”, sonte ka vazhduar me takimet e saja me qytetarët  e lagjes “Drenovec” të Tetovës.

Në bashkëbisedim me banorët e kësaj ane, u bisedua mbi platformën sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes nga vendi “Vatra jonë” dhe aktualitetin politik në vend.

Të pranishëm në këtë bashkëbisedim ishin ministri i Kulturës, Hysni Ismaili dhe kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi.

#VatrajonëAlternativajonë