Vatra jonë” sonte ishte në Vizbeg të komunës së Butelit

Përfaqësuesit e Alternativës, sonte kanë realizuar takim me banorët e Vizbegut të komunës së Butelit. Në kuadër të fushatës sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes nga vendi ” Vatra jonë”, përfaqësuesit e Alternativës, sonte në bashkëbisedim me banorët e Vizbegut, kanë folur rreth situatës politike në vend dhe platformës sensibilizuese “Vatra jonë – Alternativa jonë”. I pranishëm në bashkëbisedim me banorët e Vizbegut, ka qenë edhe kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi.

VatrajonëAlternativajonë