Sonte ” Vatra jonë” takoi banorët e Haraçinës

Përfaqësuesit e Alternativës, sonte kanë realizuar takim me banorët e Haraçinës së Shkupit. Në  kuadër të fushatës sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes nga vendi ” Vatra jonë”, përfaqësuesit e Alternativës, sonte  në bashkëbisedim me banorët e Haraçinës, kanë folur rreth situatës politike në vend dhe platformës sensibilizuese “Vatra jonë – Alternativa jonë”.