” Vatra jonë” e Alternativës vazhdoi takimet me qytetarët në Kumanovë

Përfaqësuesit e Alternativës, sonte kanë realizuar takim me banorët e lagjes “Dardania” të Kumanovës. Në  kuadër të fushatës sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes nga vendi ” Vatra jonë”, përfaqësuesit e Alternativës, sonte në “Dardania” të Kumanovës ishin në bashkëbisedim me banorët e kësaj lagjeje, ku kanë folur rreth situatës politike në vend dhe platformës sensibilizuese “Vatra jonë – Alternativa jonë”.

#VatrajonëAlternativajonë