Vazhdojnë takimet “Vatra jonë” të Alternativës – tre takime të rëndësishme në Gostivar

AlternAtiva e Afrim Gashit, në saje të platformës ” Vatra jonë – Alternativa jonë”, mbrëmë dhe sot ka vazhduar me takimet e saja me qytetarët e Gostivar, ku janë organizuar tre konaqe të rëndësishme: mbëmë takim me banorët e fshatit Zdunje, ndërsa sot dy konaqe me banorët e fshatrave: Çajle dhe Debresh të Gostivarit. 

Në bashkëbisedim me banorët e këtyre lagjeve, ku morën pjesë edhe shumë profesor dhe intelektual gostivaras, u bisedua mbi platformë sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes nga vendi “Vatra jonë” dhe aktualitetin politik në vend.

I pranishëm me banorët e fshatrave: Çajle dhe Debresh, takime këto që u realizuan sot, ishte edhe kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi.

#VatrajonëAlternativajonë