Takime të njëpashnjëshme – “Vatra jonë” sonte me tre takime të rëndësishme

AlternAtiva e Afrim Gashit, në saje të platformës ” Vatra jonë – Alternativa jonë”, sonte ka vazhduar me takimet e saja me qytetarët në tre konaqe të rëndësishme: “Rilindja 2” në Çair, “Gam Gam” në Tetovë dhe në Shuto Orizare.

Në bashkëbisedim me banorët e këtyre lagjeve, u bisedua mbi platformë sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes nga vendi “Vatra jonë” dhe aktualitetin politik në vend.

I pranishëm me qytetarët e Shuto Orizares, ishte edhe kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi.

#VatrajonëAlternativajonë