” Vatra jonë” e Alternativës vazhdoi takimet me qytetarët në Çair

Përfaqësuesit e Alternativës, sonte kanë realizuar takim me banorët e Çairit. Në  kuadër të fushatës sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes nga vendi ” Vatra jonë”, përfaqësuesit e Alternativës, sonte në Çair të Shkupit, ishin në bashkëbisedim me banorët e kësaj lagjes “Rilindja 1”, ku kanë folur rreth situatës politike në vend dhe platformës sensibilizuese “Vatra jonë – Alternativa jonë”.

#VatrajonëAlternativajonë