“Vatra jonë” – Alternativa sonte ishte në Butel të Shkupit

Fushata sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes “Vatra jonë – Alternativa jonë”, e partisë së Afrim Gashit “Alternativa”, sonte ka qëndruar në lagjen Butel të Shkupit, ku ka bashkëbiseduar me shumë banorë të kësaj ane në lidhje me gjendjen aktuale, procesin euroatlantik dhe parandalimin e shpërnguljes së qytetarëve nga vendi.
I pranishëm në këtë takim ka qenë edhe kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi.

VatrajonëAlternativajonë