Vazhdon fushata sensibilizuese “Vatra jonë” – Alternativa sonte ishte në Lagjen e Trimave në Kumanovë

Fushata sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes “Vatra jonë – Alternativa jonë”, e partisë së Afrim Gashit “Alternativa”, sonte ka qëndruar në Kumanovë të Lagjes së Trimave, duke bashkëbiseduar me shumë kumanovarë në lidhje me gjendjen aktuale në vend dhe parandalimin e shpërnguljes së qytetarëve nga vendi.

VatrajonëAlternativajonë