Afrim Gashi takohet me delegacionin e Shqipërisë në Asamblenë Parlamentare të NATO-s

Gjatë Asamblesë Parlamentare të NATO-s në Londër e takova delegacionin e Shqipërisë në përbërje: Mimi Kodheli, Xhemal Qefalia, Nimet Musaj dhe Myslim Murrizi.

Në fokus të bisedave tona në frymë tejet miqësore i kishim marrëdhëniet ndërshtetërore, të cilat duhet t’i ndërtojmë dhe forcojmë edhe më shumë. Synimet tona euroatlantike të përbashkëta, ku si shqiptarë e shohim të ardhmen, shpresojmë se së shpejti do t’i arrijmë për të mirën e qytetarëve.