Orhan Murtezani: Nuk mendojmë se mbajtja e zgjedhjeve tani do t’i kontribuojë shëndetit demokratik dhe zhvillimor të vendit

Nuk mendojmë se mbajtja e zgjedhjeve tani do ti kontribuojë shëndetit demorkatik dhe zhvillimor të vendit aq më tepër kur pritet rrumbullakësimi i Marrëveshjes së Prespës por kur edhe qytetarët presin nga qeveria zgjidhjen e problemeve të tyre ekonomike. Ne sapo i kemi përfunduar zgjedhjet presidenciale dhe dy palë zgjedhje brenda një viti për një shtet me resurse modeste sic është Maqedonia mendojmë që do të jetë barrë shumë e rëndë- tha Orhan Murtezani, Alternativa.

Orhan Murtezani: Nuk mendojmë se mbajtja e zgjedhjeve tani do t'i kontribuojë shëndetit demorkatik dhe zhvillimor të venditNuk mendojmë se mbajtja e zgjedhjeve tani do ti kontribuojë shëndetit demorkatik dhe zhvillimor të vendit aq më tepër kur pritet rrumbullakësimi i Marrëveshjes së Prespës por kur edhe qytetarët presin nga qeveria zgjidhjen e problemeve të tyre ekonomike. Ne sapo i kemi përfunduar zgjedhjet presidenciale dhe dy palë zgjedhje brenda një viti për një shtet me resurse modeste sic është Maqedonia mendojmë që do të jetë barrë shumë e rëndë- tha Orhan Murtezani, Alternativa.

Gepostet von Alternativa am Freitag, 14. Juni 2019