AlternAtivA sonte ka qëndruar në Kumanovë

Partia politike “ AlternAtivA”, sonte ka qëndruar në Kumanovë, ku para shumë aktivistëve dhe simpatizantët e Alternativës, ka filluar fushatën e saj elektorale për zgjedhjet presidenciale të 21 prillit, në përkrahje të kandidatit të përbashkët nga koalicioni qeveritar, Stevo Pendarovski.